Press Enter to Search

Cocina/Suecia

Vinterviken: Cazuela de otoño


cochayuyo

Foto:©ramon-estonews

Vegetarisk gryta med bönor och kantareller


2 stora gula lökar
4 vitlöksklyftor
800g muskatpumpa
700g potatis
300g kantareller
150g fänkål
2 dl gröna oliver med pimento
1 burk stora vita bönor
1 burk canellinibönor
2 burkar Mutti Polpa finkrossade tomater
1 dl tomatpuré
2 tsk chipotlepasta
1/2 kruka timjan
salt, peppar

1. Hacka gul lök och vitlök. Skala och tärna potatis och pumpa. Smält en stor klick smör i en gryta och ha ner hackad gul lök och vitlök. Låt löken mjukna och ha sedan ner pumpa och potatis. Fräs allt under omrörning ett par minuter.

2. Rensa kantarellerna och dela till lagom bitar. Strimla fänkålen. Ha ner det i grytan samt oliver och sköljda bönor. Ha i de krossade tomaterna och skölj ur burkarna med lite vatten som du också har ner i grytan. Rör i tomatpuré, chipotlepasta och blanda allt. Repa i timjan och smaka av med salt och peppar. Lägg på locket och låt grytan puttra ihop på mediumvärme i cirka 30 minuter.

(*) xxx
Fuente:
Autor:Vinterviken
Bildinformation:
Namn:
Foto:©Ramón Maldonado


Esto-Copyright 2021 EstoNews
Esto@News

Primera página web en español en Estocolmo

Noticias

Recomendamos

Publicidad

Template by Esto-Copyright 2021 EstoNews